Avlyst FJELLTUR TIL BERDALSBU OG TJØRNBROTBU

Fellestur

Fra dato
22. mars kl. 16:30
Til dato
24. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Aust-Agder Turistforening
Turområde
Setesdalsheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Dårlig vær og få påmeldte.

Vi reiser samlet i privatbiler fra Harebakken/Busstasjonen kl 16.30. Da er vi i Berdalen tidligst kl 20. Så bruker vi 1-2 timer inn til hytta, mye etter føreforholdene. Alle må ha sin egen hodelykt. Det er fullmåne på torsdag, så det er fortsatt mye månelyst denne helga. Lørdag går vi så til Tjørnbrotbu. Og tilbake omtrent samme vegen på søndag. Men er det godt vær, er det lett å variere ruta, slik at det føles som en helt annen tur. Heimturen går ikke om Berdalsbu. Vi renner rett vestover fra Tverrheitjørn og ned i hyttefeltet og til bilene.

Av erfaring vet vi at det er lurt å ha med seg en pakke compeed, gode vindvotter og selvfølgelig godt vindtøy. Fingerhansker anbefales ikke i fjellet. Ha også gjerne med et lite sitteunderlag. Og litt skivoks/klister. Og vi ser helst at du stiller med tur/fjellski – ikke disse smale løypeskiene. Påmelding på nett, til AAT-kontoret eller til turlederne innen onsdag 20/3.

Dårlig vær og få påmeldte - turen avlyses.

FJELLTUR TIL BERDALSBU OG TJØRNBROTBU

Vi reiser samlet i privatbiler fra Harebakken/Busstasjonen kl 16.30. Da er vi i Berdalen tidligst kl 20. Så bruker vi 1-2 timer inn til hytta, mye etter føreforholdene. Alle må ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kjell Sandåker
  • Ingeborg Lobben Gjennestad