Avlyst VÅRDUGNAD PÅ LYNGØR

Dugnad

Fra dato
17. april kl. 17:00
Til dato
19. april kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Aust-Agder Turistforening
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Alle DNT-aktiviteter er avlyst fram til 1.mai på grunn av Korona-smitten.

Vårens dugnad på kystledhytta ved Lyngør fyr arrangeres fredag 17. til søndag 19.april. Vi håper alle deltakerne blir med på den tradisjonelle rekefesten fredag. Hoved-dugnaden er lørdag. Det blir avgang med båt fra Gjeving fredag kl 1700 og retur søndag kl 1600. Oppmøte ved nybrygga på Gjeving der det også er mulig å parkere. 

Arbeidsoppgavene er som vanlig stor-rengjøring med rundvask og skifte av sengetøy. Det er også endel male-jobber ute og inne, avhengig av været. 

AAT holder kost, losji og transport/parkering. NB: Transport dekkes kun innen Aust-Agder.  Frokost og middag blir etter vanlig DNT-standard, så hvis dere har spesielle behov mht til mat og drikke, må dere ordne det selv.

VÅRDUGNAD PÅ LYNGØR

Vårens dugnad på kystledhytta ved Lyngør fyr arrangeres fredag 17. til søndag 19.april. Vi håper alle deltakerne blir med på den tradisjonelle rekefesten fredag. Hoved-dugnaden er lørdag. Det blir avgang med båt ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Erling Steen