Turledersamling på Holt

Dette arrangementet er over!

Kjære turledere.

Vi inviterer deg herved til vårt første møte på Tvedestrand og Åmli videregående skole – avd. Holt (tidligere Holt Landbruksskole) tirsdag 11. februar kl. 18.00 – kl. 21.00.

PROGRAM:

Velkommen v/ turleder Ove Bach

Om turlederrollen v/Ove Bach

• Om å spre gode opplevelser og glede.
  • Føler vi oss trygge på oss selv som turledere?
  • Hva kan vi gjøre for å bli sikrere uten at vi skremmer noen som ønsker å bli turledere?
  • Er vi forberedt på at noe kan skje?
  • Har vi noen tanker om forberedelser til tur og vurdering av risiko?

Erfaringer med turledere i AAT v/Dag N. Fagermyr

Servering av snitter, kaffe og kake.

Aktiv i 100 - gode turlederminner i ord og bilder v/Anne Gunn Østerholt og Ove Bach

Åpen time for utveksling av erfaringer og om mulig fange opp ønsker & behov fra turlederne. Ordstyrer Dag N. Fagermyr. Temaer kan for eksempel være:

• Trenger vi kurs, i tilfellet hva slags og hvor?
  • Har noen spesielle erfaringer som andre kan lære av?
  • Hvordan avvise folk som vil på tur, men som turleder ikke tror vil kunne gjennomføre turen?
  • Har noen erfaring med hjertestarter og trenger vi slike?
  • Skal vi legge opp til flere møter for turledere med valgte faglige temaer, med rom for erfaringsutveksling?
  • Veien videre som turledere; Er det noe vi ønsker å formidle?

Oppsummering

Påmeldingsfrist: senest onsdag 5. februar.  Påmelding kan gjøres på nett under «Turer og aktiviteter», til AAT-kontoret på tlf.nr. 37 02 32 14 eller til epost aat@dnt.no.

Vel møtt! 😊

Last ned en utskriftsvennlig invitasjon.

Turledersamling på Holt

Kjære turledere. Styret i AAT har et ønske om å arrangere en årlig felles samling for alle turlederne i foreningen med tilhørende turlag. Også potensielle nye turledere er hjertelig velkommen. ...

• Tlf. 37 02 32 14
  • E-post: aat@dnt.no