DNT Ambassadørkurs i Arendal

11. mars kl. 18:00 - 21:30
Kurs, Turlederkurs, Ambassadørkurs, Ambassadørkurs
Aust-Agder Turistforening
Dette arrangementet er over!

Temaer vi vil komme innom er blant annet Den Norske Turistforening (DNT) som organisasjon, turlederutdanningen, aktiviteter, allemannsretten osv.

Kurset er også modul 1 i DNTs turlederutdanning.

Kurset er beregnet for ALLE FRIVILLIGE i foreningen og ALLE ANDRE som bare har lyst til å vite mer om Aust-Agder Turistforening (AAT) og DNT.

Last ned et infoark om kurset her.

Kurset holdes i Aust-Agder Turistforenings lokaler i Langbryggen 21 i Arendal (fra Pollen - ca. 60 meter rundt Grandhjørnet i retning Barbu).

Maks antall deltakere er 20.

Kurset er gratis for alle interesserte.

Velkommen!

DNT Ambassadørkurs i Arendal

DNT Ambassadørkurs er et grunnleggende kurs som gir deg en god innføring i foreningens mål, strategier og aktiviteter. Temaer vi vil komme innom er blant annet Den Norske Turistforening (DNT) ...

• Tlf. 37 02 32 14