Avlyst TUR PÅ DAGTID TIL LYNGØR

Fellestur

Dato
21. april kl. 10:00 - 16:20
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Aust-Agder Turistforening
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Alle DNT-aktiviteter er avlyst fram til 1.mai på grunn av korona-smitten.

Vi inviterer i år for første gang til en vandring på Lyngørsida ut til Speken. Turen starter fra Gjeving brygge. Du kan enten møte på Harebakken kl.10.45 og sitte på med en privatbil derfra (husk å ta med 50kr til sjåføren for bompenger og bensin), eller kl 10.45 på Gjeving brygge. Husk å betale for parkering fram til kl 1600 på kortautomat eller med EasyPark. Ferga går kl 1100 ut til Lyngør der vi vandrer i litt småkupert terreng ut til Krigsholla og Speken der vi raster og spiser niste. Turen er på ca 4 km og er beregnet  å ta til sammen 4 timer med pauser. Ferga går tilbake kl 1600 og koster 100kr som betales ved påmelding. Antallet er begrenset til 50. 

Det vi være mulig å kombinere turen med en overnatting på DNT-hytta ved Lyngør fyr. Det er egen påmelding til dette arrangementet på AAT's hjemmeside aat.dnt.no. 

TUR PÅ DAGTID TIL LYNGØR

Vi inviterer i år for første gang til en vandring på Lyngørsida ut til Speken. Turen starter fra Gjeving brygge. Du kan enten møte på Harebakken kl.10.45 og sitte på med ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Erling Steen
  • Kari Ann Falkenberg