Turtreff på dagtid 24.11.2020

Voksne, Seniorer
Arrangement, Foredrag, Turtreff
Aust-Agder Turistforening, Havrefjell Turlag

VELKOMMEN TIL TURTREFF PÅ DAGTID I DALEN MISJONSHUS 24.11.2020.

Dagens foredrag heter:  "Glimt fra Ryfylkeheiene" v/Kåre Dalane og Anne Gunn Østerholt. Havrefjell Turlag. Kåre og Anne Gunn har vandret en del i dette omådet og vil dele noen av sine opplevelser med oss gjennom ord og bilder.

Ryfylkeheiene er også et kjent område for Kåre Mogstad fra AAT og vi har utfordret ham på å si noe om hans forhold til dette turområdet.

Husk å ta med deg termos og niste til turtreffet. Vi legger inn en god pause til å nyte medbrakt i godt lag. Kanskje har du et spørsmål elle rnoen tanker/erfaringer som du vil dele med andre?

Husk at det er påmelding til "Turtreffen på dagtid". Du finner knappen for påmelding på denne siden.

Vi ønsker deg velkommen til "Turtreff på dagtid."

Turtreff på dagtid 24.11.2020

VELKOMMEN TIL TURTREFF PÅ DAGTID I DALEN MISJONSHUS 24.11.2020. Dagens foredrag heter:  "Glimt fra Ryfylkeheiene" v/Kåre Dalane og Anne Gunn Østerholt. Havrefjell Turlag. Kåre og Anne Gunn har vandret en del i ...

• Tlf. 37023214