Turtreff på dagtid 19.01.2021

Voksne, Seniorer
Arrangement, Foredrag, Turtreff
Aust-Agder Turistforening, Havrefjell Turlag

VELKOMMEN TIL TURTREFF PÅ DAGTID I DALEN MISJONSHUS 19.01.2021.

Dagens foredrag heter: "Bli med på tur på Kalvehageneset friområde og en liten båttur på Reddalskanalen fra Bjorøya og Strandfjorden til Reddalsvannet" v/Ove Bach AAT

Vi får også besøk av Terje Sandkjær. Han er leder av Landvik historielag og vil fortelle om: "Reddalskanalen, hvorfor ble den bygget og hvilken betydning den har hatt for bygdene den løper gjennom".

AAT`s Gynnar Dag Tørå blir også med oss denne dagen og vil gi de som ønsker det en innføring i bruk av kart og kompass. NB! Husk å ta med deg kompass om du har.

Husk å ta med termos og niste til turtreffene.

Husk at det er påmelding.

Vi øsnker velkommen til turtreff på dagtid 19.01.2021.

Turtreff på dagtid 19.01.2021

VELKOMMEN TIL TURTREFF PÅ DAGTID I DALEN MISJONSHUS 19.01.2021. Dagens foredrag heter: "Bli med på tur på Kalvehageneset friområde og en liten båttur på Reddalskanalen fra Bjorøya og Strandfjorden til Reddalsvannet" v/Ove ...

• Tlf. 37023214