AAT - tur på dagtid - Lyngør, Tvedestrand

19. oktober kl. 10:45 - 14:00
Voksne, Seniorer
Aust-Agder Turistforening

I dag går turen til idylliske Lyngør. Mange forbinder Lyngør med sol og sommer, men det er idyllisk der ute til alle årstider også midt i uka. Enhver årstid har sin sjarm for oss som liker natur og friluftsliv.

Vi samles ved Nybrygga på Gjeving kl 10:45 og tar ferje ut til Lyngør. Vel i land tar Kari Ann og Erling oss med på sti ut til Krigsholla og Speken der vi tar en god rast før vi beveger oss tilbake til ferja.  Vi håper det det er mange som har lyst på en tur til uthavnen Lyngør.

Pris for ferje kr.100,-

Turen annonseres spesielt og det er påmelding til kontoret eller direkte på nettet via hjemmsiden.

AAT - tur på dagtid - Lyngør, Tvedestrand

• Tlf. 37023214