Midtuketur til Grunnetjørnsbu

22. juni kl. 18:00
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Hyttetur.
Aust-Agder Turistforening, Turgruppa (Aust-Agder Turistforening)

Turgruppa inviterer til å bli med på tur til Grunnetjørnsbu med en overnatting. Det er en tur vi håper vil friste seniorer eller voksne som har lyst på en kort tur og som kan dra på tur midt i uka. Denne muligheten er det flere som har etterspurt. Mange sier at de kan gå langt, men bare ikke for  fort og ikke i for bratt terreng. Disse ønskene  vil vi forsøke å imøtekommen med dette turopplegget.

Vi kjører i biler fra Harebakken opp til Austenå i Tovdal. Her  kjører vi videre på skogsbilvei opp til Toskestøyl. Vi sparer da den første tunge og bratte delen av den T-merkede løypa opp fra Austenå.  Fra Toskestøyl er det en relativt grei tur inn til Grunntjørnsbu der vi overnatter i medbragt lakenpose/sovepose.  Grunntjørnsbu har både hytte og anneks. Vi lager felles middag om kvelden. og hygger oss i felleskap.

Dag 2 tar vi oss god til til å bli  bedre  kjent i området, Vi ser etter vårblomster og kanskje får vi høre vi fuglesang, Vi klargjør hytta før vi tar turen tibake til bilene og kommer tilbake til Harebakken i kveldinga.

Vi legger opp til at hver enkelt betaler for kjøringen og bompenger til den enkelte sjåfør.

Ta med brød til eget bruk. Pålegg, kaffe/te og middagsmat  tar vi fra matlageret på hytta

Velkommen med oss på tur til Grunnetjørnsbu selvbestjente turisthytte!

Turledere:

• Kåre Mogstad