Nærturlederkurs i Fyresdal

Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Kurs, Turlederkurs, Nærturleder, Nærturlederkurs
Aust-Agder Turistforening, Fyresdal Turlag
Austheiene, Sørlandskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen? Bli med på et praktisk kveldskurs i regi av Aust-Agder Turistforening (AAT), og få mer kunnskap og øvelse i nærturlederrollen.

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærmiljøet der du er kjent og hvor folk bor. Det blir fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar.

Dette er et nytt DNT-kurs i 2016 og andre gang AAT arrangerer. Kurset kjøres utendørs. Ta med varme klær, og ha gjerne med litt ekstra i sekken. OBS! Ta gjerne med hodelykt om du har. På denne tiden av året blir det tidlig mørkt.

VELKOMMEN!

KURSFAKTA:

Tid:          Torsdag 12. oktober 2017 - kl. 17.00 - 20.00.

Oppmøte::        Momrak Bilverkstad, Fyresdal Sentrum

Kursleder:       Ove Bach, AAT

Pris:        Gratis

Maks antall deltakere:     12

Påmelding til:  Her på nett eller til AAT-kontoret på tlf.nr. 37 02 32 14 eller e-postadresse: aat@dnt.no

Påmeldingsfrist:     Fredag 6. oktober 2017.

Her kan du laste ned et faktaark om kurset.

Nærturlederkurs i Fyresdal

Turleder: