JUBILEUMSTUR OG NY SIKRINGSHYTTE PÅ GRUNNETJØRNSBU

Tidligere og nåværende tilsyn på Grunnetjørnsbu sto for den offisielle åpningen av den nye sikringshytta. På bildet ser vi fra fra venstre daglig leder i AAT Dag N.  Fagermyr,  tidligere tilsyn Jens Ragnar Larsen, nåværende tilsyn Jostein Vikingsdal og turleder for jubileumsturen Kjell Sandåker.
Tidligere og nåværende tilsyn på Grunnetjørnsbu sto for den offisielle åpningen av den nye sikringshytta. På bildet ser vi fra fra venstre daglig leder i AAT Dag N. Fagermyr, tidligere tilsyn Jens Ragnar Larsen, nåværende tilsyn Jostein Vikingsdal og turleder for jubileumsturen Kjell Sandåker. Foto: Ingeborg Lobben Gjennestad
På vei opp med 30 kg rømmegraut
På vei opp med 30 kg rømmegraut Foto: Henning Solheim
Snart framme ved hytta
Snart framme ved hytta Foto: Henning Solheim
Utsikt over Grunnetjørn
Utsikt over Grunnetjørn Foto: Henning Solheim

I anledning DNT's 150 års jubileum arrangerte  AAT  en jubileumstur gjennom hele vårt løypenett i Austheiene fra Bjåen i nord til Dølemo i syd. Fredag 3.august kom tur-gjengen fram til Grunnetjørnsbu og ble med på åpningen av AAT's nye sikringshytte. 

AAT's sjefskokk Henning Solheim serverte rømmegrøt og spekemat til de til sammen 18 deltakerne i dette jubileumsarrangementet. Ved siden av jubileumstur-gjengen var det kommet opp folk fra Arendal for å delta. Daglig leder i AAT Dag N. Fagermyr sto for åpningen av hytta og fortalte fra DNT og AATs historie og om Grunnetjørnsbu. 

Sikringshytta til høyre
Sikringshytta til høyre Foto: Henning Solheim
Foto: Henning Solheim
Utsikt fra verandaen
Utsikt fra verandaen Foto: Ingeborg Lobben Gjennestad

Skrevet av Erling Steen 14. august 2018