AAT- TURER PÅ DAGTID 2020

Tysåsen i Fevik/Liamarka
Tysåsen i Fevik/Liamarka Foto: Ove Bach

Der er mange som lurer på om det blir Tur på dagtid i 2020. Svaret er ja, og nå har turlederne satt sammen et variert program med hele 16 nye turmål. Vi håper som turledere at det skal være noe for enhver smak. Velkommen til tirsdagsturer fra 17.03.2020.

Da er det snart klart for en ny sesong med "Turer på dagtid" i regi av AAT. Første tur arrangeres tirsdag 17.03.2020. I likhet med tidligere vil alle turene ha utgangspunkt fra Harebakken ved bussterminalen kl 10:00 om ikke annet er annonsert. Vi satser på felles kjøring i privatbiler.

I 2020 er det lagt opp til 16 nye turmål, fra Flosta i øst til Kalvehageneset i Homborsund i syd. Vi skal også inn i landet og har to turer til Froland samt en heldagstur til Hillestad i Åmli.

Lurer du på hvor du finner opplysing om turene? Det er laget en egen brosjyre som du kan få ved henvendelse til kontoret på Langbryggen 21, på turistkontorene i flere kommune. Alle turene er også lagt ut på vår hjemmeside. under rubrikken "Turer og aktiviteter".   De fleste turene vil også være omtalt i brosjyren "Ut i naturen 2020", denne kommer i postkassen i april.

Turlederne håper det i årets program vil være noe for enhver smak. Det er litt ulik lengde og vanskelighetsgrad på turene, og vi har forsøkt å si noe om dette i omtalene av turene.

Velkommen til å bli med på turene våre i 2020.


Fra Dømmesmoen.
Fra Dømmesmoen. Foto: Ove Bach

Skrevet av Ove Bach 19. februar 2020