GÅ PÅ TUR I DITT NÆROMRÅDE ELLER FINN ET NYTT TURMÅL  !

Foto: AAT

Aust-Agder Turistforening beklager at vi har vært nødt til å stenge våre hytter og avlyse alle aktiviteter. Vi føler med alle som nå må være hjemme og ikke kan ta del i felleskapet. Samtidig gjelder det kanskje mere nå enn ellers å komme seg ut på tur, fortrinnsvis i området nær hjemstedet. Men alle bør ikke oppsøke de samme stedene samtidig. Finn deg et nytt turmål i turboka FRA HAV TIL HEI !

AAT har gjennom flere år arbeidet for å gjøre det enklere for folk både å komme seg ut på tur i nærområdet, men også å bli kjent med nye turmål i distriktet. Allerede i 2011 kunne vi gi ut boka '123 turer i Aust-Agder, Nissedal og Fyresdal'. I 2016 kom boka i ny og oppdatert utgave og fikk navnet 'FRA HAV TIL HEI'. Fortsatt inneholder den de 123 turer i alle kommunene i Aust-Agder samt Nissedal og Fyresdal. Boka er blitt veldig populær og er fortsatt tilgjengelig fra vårt kontor, men kontoret er dessverre stengt inntil videre. Du kan finne boka hos en av våre forhandlere. Se vår forhåndlerliste her

Vi kan også sende boka i posten hvis du sender oss en bestilling pr e-post til aat@dnt.no eller pr telefon 37 02 32 14. Porto vil da komme i tillegg.

Mange av de 123 turene er også lagt ut på UT.no. Her kan du finne en tur i ditt nærområde eller finne fram til et sted du ikke har vært tidligere.  Nå som mange skal ut på tur samtidig, ønsker vi på denne måten å bidra til å spre trafikken.  

God tur. 😊

Skrevet av Erling Steen 24. mars 2020