Turtreff på dagtid 2020/2021

Onsdagstur i Havrefjell Turlag.
Onsdagstur i Havrefjell Turlag. Foto: Anne Gunn Østerholt

AAT i samarbeid med Havrefjell Turlag har nå lagt tilrette for et nytt tilbud som er kalt " Turtreff på dagtid 2020/2021". En egen brosjyre om dette tilbudet er allerede tilgjengelig på AAT`s kontor på Langbryggen og vil bli lagt ut flere steder i løpet av kort tid. Program for det enkelte turtreff ligger  ute på hjemmesidene der det også er påmelding.

AAT i samarbeid med Havrefjell Turlag har nå klart et opplegg, et forsøksprosjekt som vi har kalt " Turtreff på dagtid 2020/2021". Tanken er å invitere til 5 samlinger i løpet av vinteren på Dalen Misjonshus for deg som har lyst og anledning til å treffe andre turvenner. Dette blir et treffpunkt etter at det er slutt med "AAT - Turer på dagtid" eller "Onsdagsturar". Vi har valgt tirsdager kl 11 som fast dag og starttidspunkt for alle treffene. Varighet fra 2  - 3 timer

Vår plan er at vi på hver samling vil ha et foredrag i ord og bilder fra ulike turmål. Det vil bli vist bilder fra steder lokalt i distriktet men også fra andre områder. På et av treffene mimrer vi fra turer som vi har gjennomført. Alle tar med seg termos/drikke og niste og vi setter av god tid til å nyte medbragt, samt få en god prat, kanskje stille noen spørsmål til foredragsholderne eller andre som deltar på treffene.

Det er laget en egen brosjyre med info om dette tilbudet, hvilke tema det er på foredragene og hvem andre som bidrar på den enkelte samlingen. Brosjyren er allerede lagt ut på AAT`s kontor på Langbrygga 21. Turlederne vil ha med seg brosjyrer på de neste turene.

Alle turtreffene med planlagt program for dagen, ligger allerede ute på  AAT og Havrefjell Turlag sine hjemmesider. Se under rubrikken Turer og aktiviteter. Der melder du deg også på treffene, eller du kan ringe til AAT`s kontor på tlf 37023214 for å melde deg på. Kontoret er åpent mandag til fredag 10 - 15.  Pga corona-situasjonen er det nødvendig med påmelding i forkant av det enkelte turtreff.  Det er ikke krav til medlemskap i DNT for å delta.

Fra Kalvehageneset i Homborsund.
Fra Kalvehageneset i Homborsund. Foto: Ove Bach
Turtreff på dagtid - brosjyre