Kystledhytta er i Betjentboligen til venstre i bildet
Kystledhytta er i Betjentboligen til venstre i bildet Foto: AAT
Gjestehuset på Furøya foran til venstre i bildet
Gjestehuset på Furøya foran til venstre i bildet Foto: AAT
Store Torungen.
Store Torungen. Foto: AAT

FORTSATT MULIG MED RIMELIG SOMMERFERIE PÅ KYSTLEDHYTTENE

Mens Seilerhytta i Tvedestrand og Forpakterboligen på Furøya stort sett er opptatt i juli, er det mye ledig i de andre kystledhyttene på Store Torungen, Lyngør og i Gjestehuset på Furøya. Her kan en ung småbarnsfamilie som er DNT-medlemmer få 5-dager sørlandsferie fra 1500 kr. Er dere ikke DNT-medlemmer blir det selvsagt noe dyrere. Finn hytta du ønsker på UT.no og gjør din bestilling før alt blir opptatt. 

Aust-Agder Turistforening har et svært rimelig sommerferietilbud for småbarnsfamilier i kystledhyttene på Sørlandet. Barn som er DNT-medlemmer og under 12 år, overnatter gratis. Ungdom opp til 26 år betaler bare 150 kr pr natt. Dermed blir medlemsprisen for 2 unge foreldre og 2 barn bare 300 kr pr døgn. Er foreldrene over 26 år er prisen 580 kr pr døgn.  Transport kommer evt i tillegg for de som ikke har egen båt.  

Det er kun bestilling av enkeltsenger som utløser lavere pris for barn og ungdom.  I Annekset til Fyrvokterboligen på Store Torungen kan du bestille fire enkeltsenger i "Grågås".  Tilsvarende i "Galleriet" i Annekset til Betjentboligen ved Lyngør fyr. I Gjestehuset på Furøya kan du bestille en familiekøye i "Eika" som tre enkeltsenger. Det samme tilbudet gjelder på Seilerhytta ved bestilling av enkeltsenger i "Sovesal". Her er det mye ledig fra august og utover. 

Det er som vanlig også mulig å bestille et eller flere rom i disse kystledhyttene.


Skrevet av Erling Steen 22. juni 2022