Årets turbok endelig i salg!

Forfatterne av den nye turboka: f.v. Jens Ragnar Larsen, Dag Pettersen, Øivind Berg (redaktør), Gunhild Momrak, Torstein Olsen, Harald Heggland sammen med daglig leder i AAT Dag N. Fagermyr. Foto: Wenche Jacobsen

Etter lang tids dugnadsarbeid av en engasjert og erfaren gjeng i Aust-Agder Turistforening (AAT), er vi svært stolte over å kunne presentere en rykende fersk turbok for Aust-Agder, Nissedal og Fyresdal.

"FRA HAV TIL HEI - 123 TURER I AUST-AGDER, NISSEDAL OG FYRESDAL" bygger på den utrolig populære boka "123 TURER" fra 2011.

Den nye boka har et tyvetalls nye turer i tillegg til alle de andre "gamle" turene er revidert. Det betyr at denne boka framstår som en helt ny bok, med mange nye bilder, nytt design og layout - og ikke minst oppdaterte og moderne kart som gjør det ekstra lett å planlegge og orientere seg i områder som turfolk ønsker å utforske. Derfor bør boka være av stor interesse for dem som har "123 TURER" i boksamlingen, og dem som ikke klarte å få tak i boka da den kom i 2011. Nå er altså muligheten her igjen, med 123 turer "FRA HAV TIL HEI".

Redaksjonen har bestått av: Dag Pettersen, Jens Ragnar Larsen, Jekke Liby, Gunhild Momrak, Nils Hermann Egeland, Harald Heggland, Torstein Olsen, Jon Prøis Rustand (kart) og Øivind Berg (redaktør).

- AAT er strålende fornøyd med den store innsatsen som er lagt ned og ikke minst sluttresultatet, uttaler en fornøyd daglig leder Dag N. Fagermyr.

Boka selges til kr. 375,- og til kr. 320,- for DNT-medlemmer. Medlemsrabatt fås kun ved kjøp av boka hos Aust-Agder Turistforening , Telemark Turistforening (Skien) og DNT Sør (Kristiansand).

Slik ser den ut.
Slik ser den ut. Foto: Øivind Berg

FORHANDLERLISTE

Dette er forhandlere som har tatt inn boken, men sjekk gjerne lagerstatus med dem på forhånd så det ikke blir bomtur.

Skrevet av Wenche Jacobsen 6. desember 2016