Bøker

Vandringer i Setesdal Austhei

Friluftsforlaget og Aust-Agder Turistforening (AAT) har kommet med en ny bok om "Vandringer i Setesdal Austhei".

Johan Christian Frøstrup fra Friluftsforlaget har vært redaktør. Den øvrige redaksjonskomiteen har bestått av Arne Lemme, Torleiv Moseid og Karl Erik Fredriksen fra AAT.

Vi er veldig godt fornøyd med resultatet og håper mange kommer innom vårt kontor på Langbryggen 21 for å kjøpe denne praktboka.

For medlemmer i DNT koster boka NÅ  kr.  150,- (FØR kr. 300,-).

For ikke medlemmer er prisen NÅ kr 198,- (FØR kr. 398,-).

Fra Hav Til Hei
Fra Hav Til Hei Foto: Øivind Berg

VÅR EGEN TURBOK "FRA HAV TIL HEI - 123 TURER I AUST-AGDER, NISSEDAL OG FYRESDAL"

Oppfølgeren og den reviderte utgaven av "123 turer  i Aust-Agder, Nissedal og Fyresdal".

Boka ble utgitt i 2016 og fikk tittelen: "Fra Hav Til Hei - 123 turer i Aust-Agder, Nissedal og Fyresdal "

Les mer her.

Forhandlerliste.

Aust-Agder Turistforening selger diverse bøker for inspirasjon og planlegging av turer.

Boktittel Pris for medlemmer Pris for ikke medlemmer
Vandringer i Setesdal AustheI (Førpriser kr. 300,- / kr. 398,-) - NYE PRISER!i Kr 150,- Kr 198,-
Fra Hav Til Hei - 123 turer i Aust-Agder, Nissedal og Fyresdal. Kr 320,- Kr 375,-
Lek og lær Kr 249,- Kr 249,-
Padlegleder i sør. (Førpriser kr. 80,-/kr. 100,-) NY PRIS! Kr 50,- Kr  50,-
Padleguide for Telemark Kr 200,- Kr 250,-
De første vandrere (Claus Helberg) - NY PRIS! Kr   75,- Kr   75,-
DNT Tursangbok - (førpris kr. 198,-)  - NY PRIS! Kr   75,- Kr   75,-
På tur i Gjerstadskogane Gautefallsheia  Kr 250,- (Før kr. 350,-) Kr 250,- (Før kr. 350,-)
Turbok Sør Grimstad - Rundturer til fots eller på sykkel Kr 198,- Kr 198,-
Turbok Sør: Froland - I grenseland Kr 250,- Kr 250,-
Fjellbarna. Guiden til familiefriluftsliv året rundt (Eivind Eidslott) Kr. 225,- Kr. 250,-
Varden Steinar og drømmen om å gå (Randi-Lise Hjelmeland Almås og Nikolai Lockertsen) Kr. 175,- Kr. 200,-
Lek og lær av Kristin Oftedal Vinje

LEK OG LÆR av Kristin Oftedal Vinje er boka for deg som vil ta med deg barn i alle aldre i naturen. Her finner du forslag til ulike aktiviteter både med og uten faglig fokus. I tillegg har vi tatt med noen enkle matoppskrifter og generelle turtips. Boka er gitt ut av Den Norske Turistforening (DNT). Boka bygger på innhold i kurs vi har holdt for lærere og førskolelærere i en årrekke, og vårt håp er at den kan bidra til er og bedre uteaktiviteter i skoler, barnehager, familier, klubber og organisasjoner.

Pris: 249,-