Kart for fjell og kyst

Norgeserien oversiktskart

Turkartserien oversikt over kart for Sør-Norge

Båtsportkart oversiktskart

I 2014 ble Turkart Arendal utgitt

Norge-serien er et landsdekkende og moderne kartverk, bygget for aktivt friluftsliv.

Kartene er velegnet til tur- og fritidsbruk på fjellet, i skogen, langs kysten og til jakt og fiske.

Kartene er laget i svært slitesterkt plastmateriale, og tåler røff behandlig uten å bli ødelagt.

Kilde: Nettstedet til Nordeca

Klikk her for å skrive tekst.

Den Nasjonale Turkartserien omfatter ca 200 kart som tilsammen dekker de mest populære turområdene i Norge. Turkartene produseres ofte på lokalt initiativ og vil derfor tilpasses det enkelte turområde - selv om dette overlapper i stor grad med tilstøtende kart.

Båtsportkart

Den norske skjærgården er et flott sted å tilbringe sin fritid, men mange farer kan skjule seg under vannskorpa. – For å ferdes sikkert på sjøen trenger man lokalkunnskap, og det finner man i Nordecas oppdaterte båtsportkart

Båtsportkartene dekker kysten fra Göteborg til Steinkjer. Kartene er i målestokk 1:50 000 og er påført tilleggsinformasjon spesielt beregnet på fritidsflåten.

Kartene består av 7-12 kartblad per mappe, og leveres med praktiske plastmapper.

Kilde: Nettstedet til Nordeca

AAT selger kart i flere serier:

• Norgesserien
  • Turkartserien
  • Båtsportkart
  • Sjøsportkart
  • Lokale kart
  • Spesialkart
Kart Pris for medlemmer Pris for ikke-medlemmer
Norge-serien 1:50 000 plast Kr 195,- Kr 229,-
Turkartserien Kr 195,- Kr 229,-
M711-serien. TILBUD Unntatt enkelte lokalkart * Kr 20,-* Kr 25,-*