Vi har fellesturer for alle aldre og interesser!
Foto: Kennet Lyding

Eit lokalt turlag av Aust Agder Turistforening, for kommunane Risør, Gjerstad og Nissedal.

Formålet med turlaget er å inspirere til et enkelt og naturvennlig friluftsliv i våre nærområder og på fjellet.

Fyresdal Turlag

Denne meget aktive turgruppen i Fyresdal er kjent for turene i navnet      "På tøpp i Førsdal".

Se turprogrammet for 2019 her.

Følg oss gjerne på vår Facebook-side!

Alle barn mellom 0 og 12 år kan bli medlem i Barnas Turlag. Vi har fem Barnas Turlag i vårt område, og alle barn og voksne er velkomne til å bli med på turene våre, uansett bosted. Pakk sekken og bli med oss på tur!

Felles brosjyre Barnas Turlag 2018.

DNT-ung - for deg som er ung og liker friluftsliv. Vi tilbyr et variert friluftsliv, og kan garantere deg ekte opplevelser ute i naturen.

I Aust-Agder Turistforening har vi i år tilbud til aldersgruppen 13-16 år.

Vi arrangerer turer for deg som søker et litt mer utfordrende friluftsliv i lag med flere turvenner. Finn en tur du liker og meld deg på - vi ønsker å ha med deg på tur!

Meld deg på vårt nyhetsbrevet

Følg oss på Facebook.

Aust-Agder Turistforening startet opp trilleturer høsten 2009. Turene er med barnevogn i nærområdene til Arendal, Grimstad og Froland, og har 2-3 timers varighet.

Følg oss på Facebook. Her vil det bli lagt ut info om turene.

Turgruppa arrangerer  forskjellige slags turer og er foreningens hovedprogram.  Krevende og mindre krevende turer, for både unge og gamle, dags-, helge- og ukesturer står normalt på programmet.

Foreløpig turprogram for 2019.

Nærturer/Turer På Dagtid

Vi arrangerer turer i ditt nærområde.

Høsten 2018 startet vi med turer på dagtid. Dette er et tilbud til seniorer OG andre som har anledning å følge med oss på tur på dagtid. (Turene inngår også i prosjektet Aktiv I 100).

Vi arrangerer også noen tema-turer og samarbeider ellers med Arendal Turmarsjforening om deres Sommerserie.

Se brosjyren over nærturene våre i 2019 her. Brosjyren kan også hentes på AAT-kontoret.