NYTTÅRSAFTEN VED LYNGØR FYR

31. desember 2018 kl. 14:00
1. januar kl. 14:00
Aust-Agder Turistforening
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer for første gang til nyttårsfeiring på kystledhytta ved Lyngør fyr.

Drikke og spesielle matønsker må deltakerne ordne selv. Transport til og fra hytta med taxibåt fra Gjeving. Avreise fra Gjeving kl 1400 nyttårsaften og retur neste dag samme tid. Offentlig parkering på nybrygga.

Pris for middag, frokost, en overnatting og transport med taxibåten tur/retur er 700kr for medlemmer og 900kr for ikke-medlemmer.

Det er også mulig å ankomme 30.12 for de som ønsker det, men de må da ordne med mat og transport selv.

Husk lakenpose og 10kr til dusjautomatene.

Havet og været vil stå for underholdningen.

NYTTÅRSAFTEN VED LYNGØR FYR

Vi inviterer for første gang til nyttårsfeiring på kystledhytta ved Lyngør fyr. Vi legger opp til felles middag med kalkun nyttårsaften og felles frokost 1.nyttårsdag. Drikke og spesielle matønsker må ...

Turleder:

• Erling Steen