Avlyst AAT- tur på dagtid - Veråsheia, Vik, Grimstad

28. april kl. 10:00 - 14:00
Voksne, Seniorer
Aust-Agder Turistforening
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vi starter dagens fottur ved Fjære u-skole. Vi går gjennom et fornminneområde på Vik, krysser under RV-420, før vi setter kursen ut gjennom Vikskogen i retning mot Veråsheia kystmeldehytte. Her er det flott utsikt og den naturlige plassen for dagens rast.

Etter en god pause tar vi oss ned til Moysandveien, dreier mot venstre opp Bjørkdalen. Her passer vi Pernillehula før vi kommer til Bringsværdmoen og passerer Trollkjerra stadion innen vi er tilbake ved bilene.

Turen er ca 4km. Vi møtes  som vanlig på Harebakken ved bussterminalen for felles kjøring i privatbiler kl 10:00, eller på p-plassen ved Fjære u-skole kl 10:30.

Det er ikke værforbehold.

Velkommen på tur til Veråsheia!

AAT- tur på dagtid - Veråsheia, Vik, Grimstad

• Tlf. 37023214