Avlyst AAT- tur på dagtid - Fotvardeheia, Froland

9. juni kl. 10:00 - 14:30
Voksne, Seniorer
Aust-Agder Turistforening
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vi starter dagens vandring fra p-plassen ved Auglandtjenn, går forbi Mørløsvannet og opp gjennom skogen til Vardehytta der vi tar en god rast. Returen skjer vi gården Lunden og over heia ned til bilene ved Auglandstjenn.

Denne turen er litt krevende.

Det er begrenset kapasitet for biler ved Auglandstjenn, vi anbefaler derfor at vi møtes på p-plassen  vred Abels minne på Frolands verk og fyller opp de  bilene som skal kjøre inn til Auglandstjenn.

Vi møtes som vanlig på Harebakken ved bussterminalen for felles kjøring i privatbiler kl 10:00, eller ved Abels minne/Froland verk.

Velkommen til tur i Froland!

AAT- tur på dagtid - Fotvardeheia, Froland

• Tlf. 37023214