AAT- tur på dagtid - Storliheia i Tovdal, Åmli. HELDAGSTUR (NB! Påmelding innen 03.08 kl 14)

4. august kl. 08:30 - 15:30
Voksne, Seniorer
Aust-Agder Turistforening
Austheiene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi drar igang høstens Turer på dagtid, og idag er det duket for HELDAGSTUR. Vi kjører opp til Hillestadheia. Derfra er det tur til Storlifjellet, over Midstøynuten til Lindeknuten.  Flott utsikt. Turen er ca 8 km.

Turen er litt krevende.

Vi får litt lengre kjøring i dag og må i tillegg betale for å passere bommen opp til Hillestadheia. Vi har derfor satt en pris på kr 100 for passasjerer på turen.

Vi starter fra Harebakken ved bussterminalen kl 08:30 for felles kjøring i privatbiler.

Velkommen til heldagstur til Hillestadheia i Åmli!

Påmelding til på nettet eller til AAT-kontoret innen 03.08.2020, kl 14:00.

• Tlf. 37023214

Turleder: