AAT- tur på dagtid - Krigshistorisk rundtur i Flostad, Arendal

1. september kl. 10:00 - 14:00
Voksne, Seniorer
Aust-Agder Turistforening

På dagens tur starter vi fra Kalvøysund festning og går opp til Valåsen der det under Napoleonskrigen stod en klaffetelegraf. Derfra går vi i skogsterreng til Øygardsåsen. Her var det observasjonspost og vakthytte under krigen. Vi tar dagens rast her og får samtidig en orientering om det restaureringsarbeidet som pågår. Her er det også kikkert som kan brukes for å se ut i Raet  nasjonalpark.

Dagens tur er på ca 5 km.

Det er som normalt fremmøte på Harebakken ved bussterminalen for felles transporti privatbiler kl 10:00, eller direkte på p-plass ved Kalvøysund festning kl 10:30.

Velkommen til å bli med oss på tur i Flosta!

AAT- tur på dagtid - Krigshistorisk rundtur i Flostad, Arendal

• Tlf. 37023214