Avlyst AAT tur på dagtid - Askeland i Froland

13. oktober kl. 10:00 - 15:30
Voksne, Seniorer
Aust-Agder Turistforening
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Coronasituasjonen lokalt.

Dagens tur går til Askeland i Froland, kanskje et ukjent område for mange. Men, turlederne Øyvind Jensen og Kjell Sandåker, har fått Pål Askeland som bor her til å legge opp dagens tur for oss. Vi blir med på en tur som går på skogsbilvei og litt i terrenget i et område med flere gruver. Fin utsikt på toppen.

Dette er en tur som er foreslått av en av våre faste turdeltakere på tirsdagsturene!

Turen er ca 4 km lang og kan være middels til litt krevende.

Vi møtes som vanlig på Harebakken ved bussterminalen for felles kjøring i privatbiler kl 10:00, eller på Askeland kl 10:45 for de som er godt kjent der oppe.

Velkommen til en tur i Froland.

AAT tur på dagtid - Askeland i Froland

• Tlf. 37023214