NYTTÅRSAFTEN VED LYNGØR FYR

1. januar 2022 kl. 14:00
Arrangement, , Nyttårsaften
Aust-Agder Turistforening

Vi inviterer for fjerde gang til nyttårsfeiring på kystledhytta ved Lyngør fyr.

Drikke og spesielle matønsker må deltakere ordne selv. Transport til og fra hytta med taxibåt fra Gjeving. Avreise fra Gjeving kl 1400 nyttårsaften og retur neste dag samme tid. Offentlig parkering på nybrygga.

Pris for middag, frokost, en overnatting og transport med taxibåten tur/retur er 700kr for medlemmer og 900kr for ikke-medlemmer. Vi kommer tilbake med informasjon om betaling.

Det er også mulig å ankomme tidligere i romjula for de som ønsker det.

Husk lakenpose og 10kr til dusjautomaten.

Havet og været vil stå for underholdningen. Hvis været tillater det, tenner vi bål nede ved brygga kl 2400.

NYTTÅRSAFTEN VED LYNGØR FYR

Vi inviterer for fjerde gang til nyttårsfeiring på kystledhytta ved Lyngør fyr. Vi legger opp til felles middag med kalkun nyttårsaften og felles frokost 1.nyttårsdag. Drikke og spesielle matønsker må deltakere ...

Turleder:

• Erling Steen