AAT - tur på dagtid - Vatnebuvannet rundt, Arendal

4. oktober kl. 10:30 - 13:30
Voksne, Seniorer
Aust-Agder Turistforening, Nærturgruppa (i Aust-Agder Turistforening)

Dagens tur er faktisk en tur som noen av våre turdeltakere har ønsket at vi skulle gjennomføre, og her er den.

Vi skal i dag går rundt det idylliske Vatnebuvannet som ligger mellom Arendal og Tvedstrand. Turenen er på ca 6,5km.

Hvordan finne fram? Følg Ytre vei, fv410, ca 13 km fra Tvedestrand eller Kystveien, fv 410, ca 17 km fra Arendal til den vestre avkjørselen til Vatnebu gård. Kjør inn Vatnebuveien, følg røde T-er og ta inn første veien til venstre der vi parkerer.

Vi følger delvis merket sti vestover og etter hvert østover til en skogsbilvei nesten framme ved fv 410. Herfra følger vi en merket sti opp på Stufjell der vi raster. Turen videre går ned til Øygarstjenn og på delvis merket sti tilbake til bilene.

Kjentmann: Ingolf Jensen

Turledere: