Særdeles vellykket Middag på Store Torungen fyr under arendalsuka

Styreleder i DNT Per Hanasand ønsker fornøyde gjester velkommen til bords
Styreleder i DNT Per Hanasand ønsker fornøyde gjester velkommen til bords Foto: Dag N. Fagermyr

Også i år arrangerte DNT og Aust-Agder Turistforening middag ute på Store Torungen fyr under Arendalsuka. Årets hovedgjest var digitaliseringsminister Nikolai Astrup. I tillegg var både lokale politikere, representanter fra andre friluftsorganisasjoner og andre samarbeidspartnere tilstede.  Fint vær  og trivelige folk fra hele landet gjorde det til en særdeles hyggelig kveld.

Styreleder i AAT Svein Hjorth-Olsen overrekker digitaliseringsminister Nikolai Astrup en kopi av Store Torungen fyr Foto: Dag N. Fagermyr

Med MS Pællern ble gjestene tirsdags kveld bragt ut fra Arendal sentrum til Store Torungen fyr. På fyret ventet frivillige fra turistforeningen med dekket bord, velkomstdrinker, spekemat og herlig fiskesuppe. Naustet på Torungen ble på et øyeblikk forvandlet til en arena for gode samtaler med hovedfokus på friluftsliv, kystleden og samarbeid mellom organisajonene. Tusen takk til vår dugnadssjefskokk Henning Solheim og resten av servitørgjengen som bestod av Jens Anton Dahlum, Anne Karin Selander Terjesen, May Zwilgmeyer, Marie Taraldsen og Caroline Helljesen, for strålende innsats.

Foto: Dag N. Fagermyr