Nå kan du enkelt betale med mobilen også i Austheiene!

Nå er vi også med! Vi har for få timer siden gjort alle fjellhyttene våre tilgjengelige i "DNT Hyttebetaling"-appen. Du vil med dette kunne betale enkelt med mobiltelefonen istedenfor å bruke engangsfullmaktene som er lagt ut på hyttene våre. 

Slik fungerer det:


Last ned DNT Hyttebetaling på mobilen. Da kan du enkelt betale både for overnatting og mat på hyttene. 

Last ned DNT Hyttebetaling på mobilen din før du skal til en turistforeningshytte, og bruk smarttelefonen i stedet for skjema for fakturabetaling på hytten. Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning. Du legger da inn dine kjøp offline på hytten og betaler via appen på mobilen når du får dekning. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig.

Så enkelt kan den selvbetjente hyttedrømmen realiseres via mobilen: 

  1. Gå inn på Google Play eller App Store og søk opp "DNT Hyttebetaling". Appen er tilgjengelig for IOS og Android.
  2. Last ned "DNT Hyttebetaling" på mobilen og registrer deg. 
  3. Når du kommer fram til hytten skriver du deg inn i protokollen og betaler for opphold og proviantkjøp med knappen "Hyttebetaling".
  4. Dersom du har dekning på hytten betaler du på stedet. Uten dekning velger du "Betal senere" i appen, og gjør opp så snart du får dekning. Du vil få et varsel fra appen om manglende betaling når du kommer i dekning. Betalingsmåtene du kan velge mellom her er Vipps ("DNT Økonomiringen" er riktig mottaker), Visa, Mastercard eller Eurocard.

Du kan fortsatt betale for hytteoppholdet på "gamlemåten" ved å fylle ut betalingsfullmakt.


Skrevet av Wenche Jacobsen 19. september 2019